На 26-и юли ще видим изцяло обновеното шоу на “Рамщайн”

sofia-rocks-2013 “Рамщайн” ще ни изненадат с изцяло обновено шоу по време на фестивала Sofia Rocks тази година. Рихард Круспе, един от създателите на групата ще разкаже за предстоящото гостуване на бандата в София този петък, в 23:45 ч,  в предаването „Студио VIP” по Нова Телевизия.

От организаторите “Болкан Ентертейнмънт” са подготвили две подгряващи фестивала партита.

В бар RockIt група “Елинор” ще направят трибют на “Рамщайн” този четвъртък, 18 юли. През останалата част от вечерта ще звучи музика, посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013, и по-специално на немския метъл и рок. Същата вечер в Rock It [B]тримата, спечелили в играта на View Sofia ще вземат наградите си – билети за Sofia Rocks, а на личния си фаворит заведението ще връчи своята награда – бутилка уиски. Известният майстор татуист Емо Сапаревски и негов колега от студиото му Sofia Tattoo Ink пък ще подаряват временни татуси на всеки желаещ.

Второто събитие е само два дни преди мощния рок фестивал – на 24 юли. Групата е, която се отличава с ексцентрична визия и няма аналог на българската сцена. Бандата, също като “Рамщайн” обича пиротехниката и често я използва на свои участия. За първи път на сцената с CRASHBRAKE ще излезе да танцува и Соня Куртева от Sonya Pole Studio. В края на шоуто ще бъдат изтеглени номерата на билетите на двама от посетителите в RockIt, които ще спечелят пропуски за Sofia Rocks. Има и още изненади от “Болкан Ентертейнмънт”. През следващите две седмици „нахален“ Зи Робот ще превземе ефира на Z-Rock и ще раздава билети за фестивала Sofia Rocks на 26 юли на Национален стадион „Васил Левски“, София. В периода до 26 юли 2013 г. в ефира на рок радиото на България ще прозвучава специална реплика на главния герой в новата игра за Sofia Rocks 2013 – нахалният Зи Робот. Слушателите, които искат да грабнат билет за Sofia Rocks, трябва да изпратят думите му на sofiarocks@zrockbg.com. Всеки делничен ден в 18:30 часа, чрез жребий ще се определят двама победители за деня, които ще станат част от уникалното преживяване Sofia Rocks.

Източник: chuime.bg