Кандидати за кмет на Община Хасково 2011

Иван Панайотов
Издигнат от ГЕРБ

№2 в интегралната бюлетина

Иван Панайотов е роден на 15 август 1958 година. Той е магистър филолог. Завършил е Пловдивски университет „Св.Паисий Хилендарски“, специалност „Руски език и литература и български език и литература“. През 1998 година защитава ІІ-ра професионално-квалификационна степен по организация и управление на образованието в Софийски университет „Св. Кл.Охридски“.

Трудовия си стаж започва като учител по руски език и литература в Трудово-възпитателно училище „А.Макаренко“ – с.Динево. Година по-късно става учител в СОУ „Л.Каравелов“ – Хасково, а през 1990 г. и помощник – директор в школото.

От 1991-ва година работи в Регионалния инспекторат по образование. Бил е експерт по руски език и литература, старши експерт по организация на средното образование, Началник отдел „Организационно осигуряване на средното образование“. От 2006-та до сега е началник на Регионален инспекторат по образованието – Хасково.

Иван Панайотов е женен. Има една дъщеря.

Танер Емин
Издигнат от ДПС

№7 в интегралната бюлетина

Танер Емин е роден на 20.10.1981 година.

Той е бакалавър по „Счетоводство и контрол“ и магистър по „Публични финанси“.

Работил е като компютърен програмист в Областния съвет на ДПС. Близо 4 години е бил финансов ревизор в НОИ – Хасково. По-късно става старши експерт в Областна дирекция „земеделие“.

В момента е ръководител на местната политическа организация към ДПС. Председател е и на Младежката организация на ДПС.
Женен.

Славимир Лавчев
Издигнат от ПП „Атака“

№9 в интегралната бюлетина

Славимир Лавчев е роден в град Хасково на 28.12.1984 г. Средното си образование е завършил в Природо-математическа гимназия – Хасково. Тази година е завършил следването си в Медицински университет Пловдив.

Славомир Лавчев работи в Центъра за спешна медицинска помощ в Димитровград и като лекар в Хирургичното отделение в МБАЛ „Света Екатерина” в Димитровград.

Общински координатор на ПП „Атака” в Хасково.

Несемеен.

Янаки Янакиев
Издигнат от РЗС

№14 в интегралната бюлетина

Янаки Янакиев е роден на 1 януари 1960 година в Свиленград.

Завършил е средното си образование в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ – Хасково. Янаки Янакиев е магистър по „Финанси и кредит“.

Има 15 години стаж в ДСК, където работи като началник отдел и главен директор. След това става директор на банка „Хеброс“. От 2007 година има частен бизнес. Занимава се с консултантска дейност в областта на недвижимите имоти, кредитирането и застраховането.

Женен, с две деца.

Румяна Йорданова
Издигната от Партията за хората от народа

№15 в интегралната бюлетина

Румяна Йорданова е родена на 30.04.1982 година в Хасково. Завършила е УНСС– София, специалност Икономика на търговията, степен бакалавър.

В момента работи като търговски консултант в Корпоративен отдел на Мобилен оператор.

Владее писмено и говоримо английски език.

Омъжена, с две деца.

Таня Николова
Издигната от Българска демократична общност

№18 в интегралната бюлетина

Родена на 24 декември 1962 г.

Заминава за Франция през 1990 година като политически емигрант. Участвала е в първото опозиционно движение 88-90 година срещу комунизма.

Завършила ВТУ специалност История. Защитила аспирантура във Втори лионския университет „Братя Люмиер“ Демографски проблеми в България 14-18 век. Специализация в Париж в национания институт по социално осигуряване за публична администрация и социално право.

Работила като преподавател по История в ОУ „Христо Смирненски“ и „Любен Каравелов“. В РИМ – Хасково е работила като уредник. Във Франция е работила към рекамна агенция и 12 години към областната каса за социално осигуряване в Лион, която напуска, за да се върне в България.

Омъжена, с три деца.

Лиляна Петкова

Издигната от Зелена партия

№23 в интегралната бюлетина

Златко Марчев
Издигнат от НП „Българе“

№24 в интегралната бюлетина

Златко Марчев е роден през 1957 година. Строителен инженер-специалност Промишлено и гражданско строителство. Работил е в СМК Хасково от позиция помощник технически ръководител до генерален директор.

От 1992 година е частен предприемач, създател и до днес управляващ ЕТ „Марчела 90“.

Женен, има двама сина и внук.

Златко Марчев е един от създателите на ПП „Българе“ и нейн председател. При първото си участие на избори през 2007 г. формацията печели 5 кметски места в селата от Хасковска община и има самостоятелна група от Общински съвет – Хасково.

Емил Георгиев
Издигнат от ПК Екогласност

№27 в интегралната бюлетина

Емил Георгиев е роден във Видин. Завършил е Висшия институт по хранителна и вкусова промишленост в Пловдив. Специализирал в областта на контрола и сертификацията на хранително-вкусовите продукти в Австрия и Англия. Член е на Федералния съвет на Федерацията на потребителите в България.

Специализирал в областта на защита на потребителите в Англия и Белгия. Един от основателите на ПК „Екогласност“ през 1990 г. Избран за председател на партията през 2006 г. Бил е избиран за четири мандата като общински съветник в Общински съвет – Хасково, като в периода 1995 – 1999 г. е бил председател на местния законодателен орган. Специализирал два пъти в САЩ в областта на местното самоуправление. Бивш състезател и съдия по футбол.

Семеен с две деца и две внучки.

Георги Иванов
Издигнат от Коалиция за Хасково

№29 в интегралната бюлетина

Роден на 3 август 1954 г. в гр.Хасково.

Завършва Висшия институт по архитектура и строителство – София, специалност “Промишлено и гражданско строителство”.

Професионалната си кариера започва в Пернишкия промишлен комплекс. След това работи във фирма “Софстрой” – Стамболово.

През 1989 г. е избран за кмет на временната управа на община Стамболово.

От 1990 г. е собственик на фирма за строителни дейности “Стройтекс”.

През 1999 г. е издигнат за кмет на Община Хасково, с подкрепата на СДС.

Три мандата кмет на Община Хасково.

Женен, баща на двама сина и дъщеря.

Кирил Керанов
Издигнат от ПП „Движение Гергьовден“

№32 в интегралната бюлетина

Кирил Керанов е роден на 4 април 1964 година. Завършил е ВИ „Георги Димитров“ – МВР, а по-късно става магистър- юрист. Специализира и Управление на обществения ред и организация на движението.

Трудовия си стаж Кирил Керанов започва като следовател в Окръжна следствена служба – Хасково през 1987 година. По-късно става заместник – началник на Районната следствена служба. През 1996 година е назначен като юристконсулт в банка „Моллов“. Малко след това отваря собствена кантора. От 2007 година е заместник – кмет на община Хасково.

ирил Керанов владее руски и английски език. Той е един от основателите на ПП „Движение Гергьовден“ в Хасково. След изборите през 2003 г. и 2007 г. партията има по двама съветници в Общински съвет – Хасково.

Кирил Керанов е женен, с две дъщери.

Иван Станчев
Издигнат от БСП и коалиция

№33 в интегралната бюлетина

Иван Станчев е роден на 1 юли 1959 г.

Председател на общински съвет на БСП, зам.-председател на областната структура и член на Националния съвет на партията. Член на БСП от 1977 г.

Математик, инжинер по автоматика от 1984 г. Завършил магистратура – Стопанско управление през 2002 г.

Част от ръководството на БСЧП „Възраждане“ и Ротари клуб „Хасково“ – Хасково.

Занимава се с предприемачество.

Женен, с две деца.

Кина Койнарска
Издигната от Обединена социалдемокрация

№38 в интегралната бюлетина

Тодор Ночев
Издигнат от НДСВ

№39 в интегралната бюлетина

Роден на 11 юли 1974 година в Димитровград.

Средното си образование е завършил в ТМТ „Тенчо Хубенов“ в Хасково. В ПМИ-Варна завършва специалност „Зъботехника“.

Живее в Хасково от 1989 година.

Занимава се със сделки с недвижими имоти, проектиране и строителство.

Женен, с две деца.

Хасково.инфо

Comments are closed.