Гришо: Получи се страхотен мач, играта ми се подобрява

Григор Димитров не даде и сет на поставения под №5 Иван Додиг в мача им от първи кръг на АТР турнира в Банкок и след победа с 6-2 7-5 сложи край на серията от три поредни загуби, които допусна в последния месец и половина.

След края на двубоя хасковлията сподели, че е доволен от играта си и че постепенно навлиза отново във форма.

“Мисля, че се получи страхотен мач. Все още се опитвам да се възстановя от дългото пътуване със самолет, но се надявам да се справя добре в Банкок”, сподели Гришо след победата в интервю за официалния сайт на АТР.

“Играта ми се подобрява след двата трудни месеца. Работя здраво и се опитвам да вървя напред. Днес всичко ми се получаваше много добре”, добави първата ни ракета.

Във втори кръг Гришо ще срещне победителя от двубоя между Ернест Гулбис и Симоне Болели, които играят във вторник. Утре 20-годишният българин ще излезе отново на корта, но за мача си от първи кръг на турнира на двойки. Димитров ще си партнира именно с Иван Додиг, а техни противници ще са италианците Симоне Болели и Фабио Фонини. Двубоят е последен пети от програмата на корт №1 и ще започне около 14,00 – 15,00 ч. българско време.

TennisKafe.com

Comments are closed.